Шановні відвідувачі! Вітаю Вас у моєму блозі! Бажаю приємного перегляду. Сподіваюсь, що блог буде цікавий усім відвідувачам!

ПРО МЕНЕ

    
         Срібна Л.В. закінчила у 1972 році  Кооперативний технікум м. Полтава, за                                                        спеціальністю  «Кухар»

Любов Василівна  працює майстром виробничого навчання

 в ДПТНЗ «Полтавське професійне училище  ім. А.О. Чепіги»  з 1987 року

Загальний стаж – 47   років

  Педагогічний стаж –  30    років

 Кухар — одна з найдавніших і вічно сучасна професія. Люди впродовж всього свого життя три рази на добу віддають себе у владу представників однієї з самих стародавніх професій на землі — кулінарної. Добрий кухар цінується у всі часи і у всіх народів.
   Про кухарів, їх мистецтво складають прислів’я і приказки, розповідають легенди.
  Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого.
   Кухар – це винахідник, який все життя перебуває в пошуку для того щоб творити.
   Послуги харчування одночасно є найважливішою складовою потребою будь – якої людини.
   На перший погляд нічого мудрованого в кулінарній професії немає. Багато кому здається, що професія – неважка , вивчати в ній нічого: звари, підсмаж, подай — чи велика наука? Виявляється велика. І чим більше вивчаємо технологію, придивляємося на практиці до роботи кухарів, тим ясніше розуміємо, що бути кухарем нелегко, але захоплююче і відповідально. Від нашої роботи залежить праця, відпочинок, навчання, здоров’я практично всіх людей.
   Кухар розрізняє всі відтінки смаку і запахів, володіє особливою рухливістю рук і пальців. На стіл страву кухар подає красиво, тому кожний кухар — трохи художник. Готове блюдо — завжди унікальний, неповторний натюрморт.



Кредо:  
«Як живопис і музика, так і кухня - це мистецтво.
          Живопис вабить очі, музика - слух, а кулінарія -  смак».
Андре Моруа


 




Немає коментарів:

Дописати коментар